Een feest geven is altijd leuk!

Maar een feest zonder muziek is geen feest. Nu kan ik je daar bij helpen! Want plaatjes draaien is mijn grote passie. Genres als dance classics, disco, NL-talig, rock and roll, top-40, dance, rock en feestmuziek zitten allemaal in mijn repertoire. Ruim 10 jaar verzorg ik licht, geluid en muziek door heel Nederland!

Feesten met 30 tot 3000 gasten, een verjaardag, bedrijfs-/tent-/schuurfeest of sweet16-party, alles is mogelijk. Ik zie het als een uitdaging om bij elk publiek de juiste muziek te draaien en zo het maximale uit het feest te halen. En met apparatuur van merken als Dynacord, Denon en Pioneer, klinkt en oogt het altijd goed.

Gaan jullie trouwen? Kijk dan op deze aparte trouwpagina.

Heb je interesse of een vraag, vul je gegevens dan in op de contactpagina, of stuur direct een e-mail naar: info@go-products.nl