Hebben jullie trouwplannen? Dan alvast van harte gefeliciteerd!

 

Wat is mooier dan de dag van je leven af te sluiten met een groots feest?!

Er is toch weinig leuker dan om na het officiële programma, met de voetjes van de vloer te gaan met je vrienden en familie, op jullie favoriete muziek

Eerst op zoek naar een leuke locatie in de buurt. Maar een feest is geen feest zonder de juiste muziek. Wat ga je doen, de barman of buurjongen die wat nummers op zet of een complete band? De juiste plaatjes draaien op het goede moment is een vak apart, dat beheerst niet iedereen voldoende. Een leuke, betaalbare en vooral veelzijdige band is vaak moeilijk te vinden.

Inmiddels verzorg ik al ruim tien jaar licht, geluid en muziek op feesten door heel Nederland. Veel daarvan waren bruiloften op de meest bijzondere locaties. Een bruiloft blijft één van de lastigste feesten om de juiste muziek te draaien. In een discotheek of op een tentfeest kan je van te voren al ongeveer bepalen wat je gaat draaien. Maar bij een bruiloft is het door het gevarieerde publiek altijd weer een verassing, maar ook elke keer een uitdaging! Door professionele geluidsapparatuur, feestelijke lichteffecten en het goed lezen van het publiek lukt het mij altijd om het maximale uit een feest te halen.

Of jullie nu uit je dak gaan op 70’s, 80’s, 90’s, disco, dance classics, Nederlandstalig, dance, rock & roll of de laatste top-40 muziek, het gaat er om dat jullie en de gasten een geweldige avond hebben. Verzoekjes zijn dan ook nooit een probleem.

Om de avond helemaal naar jullie wens te kunnen maken, spreek ik graag een keer af om de details door te spreken. Want is er een openingsdans, stukjes of andere officiële gebeurtenis? Ik kan jullie daar bij adviseren. Om er zo voor te zorgen dat jullie zonder zorgen kunnen genieten van jullie avond!

Op deze website staan verschillende recensies van bruidsparen bij wie ik heb mogen bijdragen aan de feestvreugde. Mochten jullie vragen hebben, vul dan geheel vrijblijvend het contactformulier in.

Met feestelijke groet,

Guido